Iz Liverpoola odlazi jedan od najvažnijih nogometaša i potpisuje za Real Madrid?

1
Radiosarajevo.ba
Iz Liverpoola odlazi jedan od najvažnijih nogometaša i potpisuje za Real Madrid?
Twitter / Anfield: Dom Liverpoola

Englesk nogometaš i zvijezda Liverpoola Trent Alexander-Arnold bi karijeru vrlo izvjesno trebao nastaviti u redovima madridskog Reala.

Real Madrid već određeno vrijeme prati situaciju i u kontaktu je oko Engleza, a pregovori su navodno napredovali do ozbiljnog nivoa po Liverpool.

Jasno je kako se Alexander-Arnold profilisao u jednog od najvažnijih pojedinaca na Anfieldu i kao takav predstavlja bitnu figuru u svlačionici i na terenu, pa se njegov odlazak mora adekvatno nadoknaditi.

Đoković uspio doći do svog prvog finala Olimpijskih igara

Đoković uspio doći do svog prvog finala Olimpijskih igara

Arne Slot kao da se pomirio sa činjenicom da ostaje bez desnog beka, a tome svjedoči i saznanje Sky Sporta u kojem stoji kako je pronađena zamjena za bisera omladinskog pogona.

Gore navedeni izvor tvrdi kako u Liverpoolu čine se da u momentu kada Real finalizira transfer Alexander-Arnolda u Englesku doputuje sjajni Jeremie Frimpong.

Nizozemac je izrazio želju za odlaskom iz Bayerna, a Redsima u prilog ide i činjenica da se nogometaš želi iskušati u Premier ligi.

Slot je navodno u aktivnom kontaktu sa Frimpongom i to je jasan pokazatelj za koga će se odlučiti u trenutku velikog i bolnog odlaska i njegove nove ekipe, piše SportAM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije