Incident na tribinama: Zvijezda Liverpoola u nesvakidašnjoj akciji

0
Radiosarajevo.ba
Incident na tribinama: Zvijezda Liverpoola u nesvakidašnjoj akciji
Foto: Screenshot / X.com / Tučnjava na tribinama nakon utakmice

Liverpoolova zvijezda Darwin Nunez uskočio je na tribine i šakama udarao navijače u nesvakidašnjoj tučnjavi poslije utakmice u kojoj je Urugvaj izbačen s Copa Americe u srijedu navečer, 10. jula.

Emotivnog Nuneza zadržalo je osiguranje dok su on i njegovi saigrači uzeli stvari u svoje ruke samo nekoliko minuta nakon žestokog polufinalnog poraza od 1:0 protiv Kolumbije u Charlotteu, Sjeverna Karolina.

Nevjerovatna snimka prikazuje napadača, zajedno sa saigračima, uključujući Josea Gimeneza i Ronalda Arauja, kada su scene postale nemilosrdne nakon posljednjeg zvižduka.

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Gimenez je na TV-u nakon incidenta rekao da su porodice igrača - koje su sjedile u neposrednoj blizini navijača - bile 'zasute' pijanim navijačima, te da su oni stali u njihovu obranu.

"Ovo je sramota, nije bilo niti jednog policajca da ih kontrolira. Morali smo ići braniti svoje samo zato što oni ne mogu kontrolirati svoje piće", rekao je Gimenez.

Nunez je krenuo u akciju nakon što je muškarac u crnoj majici s iskaznicom oko vrata počeo udarati obližnjeg navijača Kolumbije, nakon što je bačeno piće.

Napadač Liverpoola viđen je kako tješi svog sina na terenu nakon tučnjave, piše Daily mail.

Mogli su se čuti i neki navijači kako vrište dok su se neslane scene odvijale u blizini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije