Ivković nakon poraza Željezničara: Ova predstava nije za mene iznenađenje

0
Radiosarajevo.ba
Ivković nakon poraza Željezničara: Ova predstava nije za mene iznenađenje
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Tomislav Ivković

Željezničar je danas na Mokrom Docu pružio jako lošu partiju, a na kraju je poražen od Posušja sa 2:0.

Utakmicu je prokomentarisao trener Plavih Tomislav Ivković, koji se ovakvog scenarija i pribojavao. Također je i preuzeo odgovornost za ovaj poraz, piše Sport Centar.

“Čestitam Posušju na zasluženoj pobjedi. Nažalost, ova predstava nije za mene iznenađenje. O tome sam govorio cijelu sedmicu svojim igračima, ali i javno. Ovo su utakmice gdje moraš ostaviti sve na terenu, a mi to danas nismo napravili. Mora nam biti neugodno ispred ovih navijača koji su došli u velikom broju da nas podrže”, rekao je Ivković i dodao:

Ekipa Dubioze Kolektiva pripredila show u zagrebačkom tramvaju: Pogledajte dio atmosfere

Ekipa Dubioze Kolektiva pripredila show u zagrebačkom tramvaju: Pogledajte dio atmosfere

“Takve utakmice se dešavaju, ali ne bi smjele u ovakvoj situaciji jer smo znali kakav nas protivnik čeka. Zakazali smo svi i nismo uspjeli odigrali ni blizu onako kako smo trenirali i planirali. Brzo je nova utakmica i imamo priliku da ovo ispravimo.”

Za Želju u srijedu slijedi meč u Kupu protiv Tuzla Cityja, pa dolazi Zrinjski.

“Za nas je svaka utakmica teška. Mi smo radna ekipa bez iskustva koja krvavo mora odraditi da dođe u situaciju da uzme bodove. To danas nije bio slučaj, nismo se borili za svkai pedalj terena, loše smo ušli u meč, primili gol iz prekida i to je Posušju dalo motivaciju koju su i iskoristili”, zaključio je Ivković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije