Ivković: Drugo poluvrijeme smo izvukli na mišiće

1
Radiosarajevo.ba
Ivković: Drugo poluvrijeme smo izvukli na mišiće
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Tomislav Ivković

Željezničar je večeras na Grbavici savladao Tuzla City rezultatom 2:1 u utakmici 13. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tomislav Ivković, trener Plavih, bio je izuzetno zadovoljan nakon pobjede protiv ekipe iz Simin Hana.

“Drugo poluvrijeme smo izvukli na mišiće. Nije bilo za umjetnike. Tu smo krvarili, borili se. City je ozbiljna ekipa. Imaju strašno kvalitetne igrače. Moram čestitati svojim igračima koji su ostavili srce i dušu na terenu.

Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Veliki dio Sarajeva bez vode zbog novog kvara!

Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Veliki dio Sarajeva bez vode zbog novog kvara!

Svi koji su igrali dali su više od maksimuma. Zaslužili smo pobjedu. Da smo imali mirnoće na dvije tri polukontre mogli smo ranije riješiti utakmicu. Rezultat 2:1 je realan, City nije zaslužio da primi treći gol. Sretan sam i zadovoljan”, rekao je Ivković, piše Sport Centar

Željezničar je na posljednje tri premijerligaške utakmice ostvario dvije pobjede i upisao jedan remi.

“Ne zalijećem se. Prolazimo kroz pozitivnu fazu. Igrači su dobili samopouzdanje. Sada je bitno da to ne pređe u preveliku dozu ili u neku vrstu neozbiljnosti. Oni su zaista dobri i karakterni. Imali smo i problema u toku ove sedmice, ali sve je završilo dobro”, istakao je trener Željezničara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije