Ivković: Čestitam igračima, odlična utakmica

Radiosarajevo.ba
Ivković: Čestitam igračima, odlična utakmica
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Detalji sa utakmice Željezničar - Leotar

Trener Željezničara Tomislav Ivković je bio zadovoljan pobjedom svog tima u susretu protiv Leotara, ali i partijom koju su pružili njegovi igrači.

Nakon susreta i pobjede od 1:0 strateg Plavih je kazao:

"Važna je svaka pobjeda, pogotovo ova koja je došla poslije jednog niza dobrih igara, ali i neefikasnosti ekipe. Čestitam svojim igračima na odlično odigranoj utakmici. Bila je jako teška, čvrsta, tvrda… Dominirali smo tokom cijele utakmice. Jedan gol nije dovoljan da imaš mira i da privedeš utakmicu na najmirniji mogući način, ali to smo uspjeli. Imali smo još par situacija da zabijemo drugi gol, ali nismo. Međutim, dobili smo i to je u ovom trenutku najbitnije", kazao je Ivković te se osvrnuo na promjenu formacije:

State Department objavio izvještaj za BiH: Žestoka kritika na račun Dodika i njegove svite

State Department objavio izvještaj za BiH: Žestoka kritika na račun Dodika i njegove svite

"Igrali smo 4-4-2 prvi puta. Dva špica su dobro odigrala, otvarali su prostor, pogotovo Zdunić. Mujezinović je odlično odigrao na desnom beku. Htjeli smo više igrača u šesnaestercu, u tome smo uspjeli. Treba vremena za sve, ništa ne može preko noći".

Željezničar je trenutno na 6. poziciji sa 14 osvojenih bodova iz 11 kola. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije