Isco: Nikada ne bih potpisao za Barcelonu

Anadolija
Isco: Nikada ne bih potpisao za Barcelonu
Španski fudbalski reprezentativac Isco (25) danas je i zvanično potpisao novi ugovor sa Real Madridom do 2022. godine. Na svečanoj ceremoniji kazao je da nikada ne bi potpisao za Realovog najvećeg rivala Barcelonu.

Tokom ljetnog prelaznog roka mediji su često špekulisali o tome kako će Isco bijeli dres Reala zamijeniti onim Barcelone. Međutim, sve to su i Isco i Real demantiraali na najbolji mogući način postigavši dogovor o nastavku saradnje za još pet godina.

“Bilo je razgovora i ponuda, ali nikada nisam slušao nijednu od njih. Moj cilj je da pobjeđujem u timu koji je računao na mene kada sam napustio Malagu. Moje mjesto je u startnoj postavi Reala. Potpis za Barcelonu? Nikada. Kao što sam rekao, moja ideja od prvog trenutka je bila uspjeh u Realu. Istina bilo je loših trenutaka, ali to je učinilo da još više uživam u dobrim trenucima. Osvojio sam tri Lige šampiona, ali još uvijek sam željan da pomažem svom klubu da pobjeđuje“, kazao je Isco. 

Isco je karijeru počeo u Valenciji, nastavio u Malagi iz koje je 2013. godine stigao u Real.

U dresu “kraljevskog kluba“ odigrao je 197 takmičarskih utakmica i postigao 34 gola. Za reprezentaciju Španije nastupio je 22 puta uz šest pogodaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije