Wenger: Kolašinac nam je donio mnogo dobroga

Radiosarajevo.ba
Wenger: Kolašinac nam je donio mnogo dobroga
/ Twitter
Londonski Arsenal sinoć je na svom Emiratesu u prvom kolu Evropske lige slavio protiv Kolna rezultatom 3:1.

Nijemci su nakon prvih 45 minuta vodili rezultatom 1:0, a domaćim su trebale svega četiri minute da dođu do izjednačenja.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac ušao je u igru u drugom poluvremenu, a u 49.minuti susreta matirao je Horna. Do kraja utakmice Arsenale je postigao još dva gola preko Sancheza i Bellerina.

Nakon utakmice održana je i press konferencija na kojoj se medijima obratio menadžer Arsenala Arsene Wenger koji je spomenuo i Seada Kolašinca i o njemu pričao kao igraču koji je igri Arsenala donio mnogo dobroga.

"Kolašinac nam je donio mnogo dobroga u igri naprijed. Kada je ušao, Sanchez je proigrao i zaigrali smo puno bolje. Sanchez je dobijao veliku podršku od Kolašinca na boku i postao je opasniji, dok je u prvom poluvremenu bio pozicioniran dalje od gola. Drago mi je zbog njegovog gola i što se vratio na pravi način. On još uvijek nije maksimalno spreman, imao je probleme sa ozljedom, ali svi znamo kakav je igrač. Sanchez je Sanchez" rekao je između ostalog Wengera.

Sead Kolašinac, pak, nakon dolaska ima dva gola i dvije asistencije u pet nastupa za Topnike! 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije