Igrač Crne Gore pred Zmajeve: Očekujem dobru partiju i pobjedu

0
Radiosarajevo.ba
Igrač Crne Gore pred Zmajeve: Očekujem dobru partiju i pobjedu
Foto: EPA-EFE / Draško Božović

Draško Božović, vezni fudbaler Crne Gore, najavljuje pobjedu u predstojećem duelu Lige nacija protiv Bosne i Hercegovine. 

"Ovo je ujednačena grupa gdje će svako svakoga da pobjeđuje. Da smo imali kompletan sastav siguran sam da ne bismo izgubili protiv Finske, ali šta je tu je. Treba da se odmorimo i pripremimo dobro za naredni duel. Očekujem veliku podršku navijača, dobru partiju i pobjedu nad Bosnom i Hercegovinom", rekao je Božović.

Kada je u pitanju posljednji meč protiv Finske, koji je Crna Gora izgubila 2:0, Božović kaže:

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

"Ušli smo defanzivnije u meč i nismo izdržali pritisak. Finci su nam dali prvi gol iz jedne lijepe akcije, dok je drugi rezultat nesporazuma u odbrani. Što se tiče drugog poluvremena mislim da smo popravili utisak, da smo imali više loptu u svom posjedu, ali to nije bilo dovoljno da stignemo do pozitivnog rezultata". 

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović ne može da računa tokom juna na Stevana Jovetića, Stefana Savića, Uroša Đurđevića, Milutina Osmajića, Novicu Erakovića, kao ni na momke koji su odigrali meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo – U21.

U takvoj situaciji Radulović je protiv Finske, u odnosu na prvi meč u Ligi nacija protiv Rumunije, morao promijeniti čak devet igrača. 

Crna Gora je pobijedila Rumuniju u prvom kolu sa 2:0 i zbog toga ima tri boda u našoj grupi, jedan manje od BiH i Finske, dok je posljednja Rumunija koja nema bodova. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije