Husref Musemić, dan nakon otkaza: Srce mi se slomilo, zaplakao sam

A. S.
Husref Musemić, dan nakon otkaza: Srce mi se slomilo, zaplakao sam
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Husref Musemić, dan nakon otkaza

Čime sam ja ovo zaslužio!? Zašto se sve ovo meni dešava? I vjerujte mi, nisam mogao više i zaplakao sam.. Srce mi se slomilo, i suza je sama krenula. Iskren sam i moram to kazati. Zašto da se lažemo i kažemo - sve je ok, kada nije. 

Bomba s Koševa: Husref Musemić više nije trener FK Sarajevo!

U ponedjeljak 2. decembra 2019. godine u poslijepodnevnim satima održana je hitna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je donesena odluka da se Husref Musemić, razrješava funkcije šefa stručnog štaba.

To je za Radiosarajevo.ba kazao Husref Musemić, najtrofejniji trener Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon što se vraćao sa televizijskog snimanja gdje je gostovao u programu i govorio o razlozima otkaza sa klupe tima s Koševa. 

Kada smo razgovarali Musemić je bio vidno razočaran. Izdali su ga u trenutku kada je dijelio prvo mjesto na tabeli. 

"Otkaz su mi dali kolo prija kraja jesenjeg prvenstva. Možda su se prepali da neće Sarajevo prvo završiti na tabeli, pa su povukli taj potez. Boli sve ovo. zaista boli...", kaže Musemić za naš portal, koji je 2013. godine na KCUS-u preživio tešku operaciju srca, i koji koje danas kada smo razgovarali bio vidno potresen.   

Nakon smjene Musemića oglasio se bivši veliki igrač Želje

Tim povodom oglasio se i bivši veliki igrač gradskog rivala Fudbalskog kluba Željezničar Bulend Biščević koji je na svom Facebook profilu napisao:

Prenijeli smo mu i stav javnosti. Društvene mreže "gore", mnogi su ljuti. Čak i bivši igrači Željezničara, poput Bulenda Bukija Biščevića nisu mogli sakriti ogorčenost odlukom čelnih ljudi FK Sarajevo. 

"Hvala svima, imao sam milion poziva. Znam da su svi na mojoj strani. Neću im to zaboraviti. Ali, oni koji nemaju dušu neka nose na savjesti sve što su uradili. Neće oni mene uništiti, ali sve ovo boli. Zaista boli", kazao je Musemić za Radiosarajevo.ba u čijem se glasu osjetila tuga i bol. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije