Hrvatski navijači reprezentaciju bodre s Trga bana Jelačića

Anadolija
Hrvatski navijači reprezentaciju bodre s Trga bana Jelačića
/ AA
Na glavnom zagrebačkom trgu okupilo se nekoliko stotina navijača kako bi na velikom platnu zajednički pratili utakmicu Hrvatske protiv Turske koja se igra na zagrebačkom stadionu Maksimir bez gledatelja.

Klub navijača Uvijek vjerni u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) organizirao je fan zonu s gledanjem utakmice Hrvatska - Turska na velikom platnu na središnjem zagrebačkom trgu, Trgu bana Josipa Jelačića.

Unatoč kiši koja je u Zagrebu, ali i većem dijelu Hrvatske padala cijeloga dana, sve do navečer, na glavnom trgu se uz veliki ekran okupio dio navijača "vatrenih".

Očekivanja hrvatskih navijača su velika, s obzirom da je hrvatska reprezentacija nad Turskom trijumfirala u sedam posljednjih susreta odigranih na domaćem terenu. 

Prva kvalifikacijska utakmica za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. koju hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Turske igra se bez gledatelja zbog kazne HNS-u zbog navijačkih incidenata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije