Messi: Sanjam da se vratim u Newell's Old Boys

Radiosarajevo.ba
Messi: Sanjam da se vratim u Newell's Old Boys
Jedan od najboljih fudbalera svijeta i zvijezda Barcelone, Lionel Messi, izjavio je danas da bi volio da se vrati u Newell's Old Boys na zalasku karijere.

Messi je šest sezona proveo u mlađim kategorijama Newellsa, prije nego što je sa 14 godina prešao u Barcelonu i kasnije osvojio sve što se može osvojiti na klupskom planu.

"Baš bih voleo da se vratim u Newells. To je nešto što uvijek imam na umu i što sanjam još od djetinjstva. Život je počeo da se mijenja, ne žalim što sam rano otišao, ali bih volio da se vratim u klub u kojem sam odrastao", rekao je Messi.

Takvu mogućnost prošlog mjeseca nije odbacio ni potpredsjednik Newellsa Cristian D'Amico, rekavši da postoji plan da se Messi vrati u argentinski klub, javlja Tanjug.

Peterostruki dobitnik Zlatne lopte za najboljeg igrača svijeta sa Barcelonom je osvojio impresivnih 29 trofeja, među kojima osam titula španske Primere i četiri Lige šampiona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije