Hrvatska večeras protiv Portugala: Dalić u velikim problemima

0
Hina
Hrvatska večeras protiv Portugala: Dalić u velikim problemima
Foto: EPA-EFE / Zlatko Dalić

Uoči večerašnje utakmice Hrvatske i Portugala na Poljudu, koja će biti odlučujuća za Vatrene i ostanak u elitnom razredu Lige nacija, izbornik Zlatko Dalić suočen je s nizom kadrovskih problema.

Od ranije zbog koronavirusa nema Vide i Brozovića, a sad su se ozlijedili Uremović i Ćaleta-Car, Pongračić ima temperaturu, na Kramarića ne može računati za ovaj mini-ciklus, Petković se tek oporavlja od ozljede i nije spreman za cijelu utakmicu...

Zato je iz Osijeka po žurnom postupku doveden stoper Mile Škorić, koji bi zbog nedostatka braniča mogao ući ravno u početnih 11.

Problematičan je i zadnji vezni, što bi mogao zaigrati Badelj, a navodno Dalić razmišlja o rješenju s Markom Rogom. Priliku bi možda napokon mogao dobiti i Toma Bašić.

"Izbornik puno rotira jer traži rješenja koja nam trebaju, ovo je smjena generacija, normalno je da u tim uvjetima osciliramo. Nije naše pravo lice ono protiv Švedske, nego ono iz drugog poluvremena protiv Francuske na Maksimiru. Kad budemo zajedno Hrvatska će opet biti moćna", rekao je jučer na konferenciji za novinare hrvatski kapiten Luka Modrić.

Favorit na kladionicama večeras, za utakmicu koja počinje u 20.45, jeste Portugal.

MOZZART tipuje na pobjedu Portugala, pa je kvota za pobjedu na njih 2.05.

Za one koji misle da Vatreni ipak mogu odnijeti pobjedu, kvota na pobjedu Hrvatske je odličnih 3.60, dok je kvota na utakmicu s neriješenim rezultatom 3.45.

Kompletnu ponudu MOZZART kladionice pogledajte na ovom LINKU.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije