Meč za pamćenje u Kopenhagenu: Španija nakon 120 minuta izbacila Hrvatsku

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mex

Stiže vas Mamić na sred eura pa mu vi i dalje leđa okrećite a napravio vas Maminjo... stizaće vas dok ste živi na svaku stranu

Olo

Bosnjo mrzi sve zivo a samo optuzuje druge. I da zivim u fbih i otici cu, eto zivite sami, ne znate ni cijevi za vodu popraviti 30 godina .

Koel

Hohohoho zgazise ih ko nedonosce jos ljudi sami sebi go dali da poguraju ujke al dzabaaaa ne znaju i dzabaaa e neka ih razvalise pa makarrrr

AB

Jedino je Hrvatima ovaj mec za pamcenje . Potrosili su svu srecu koju su imali za narednih 10 godina !

Dandy

Bosnjo mrzi sve zivo a samo optuzuje druge. I da zivim u fbih i otici cu, eto zivite sami, ne znate ni cijevi za vodu popraviti 30 godina . ka Olo Pa ko bi volio UZP i agresore, to samo u vašim glavama ima.

SmartaWaY

Veličanstveno je kraljevska Španija ponizila Hrvatsku, bravo!

/ Najnovije