Horde zla pozvale na derbi: Da li prepoznaješ sebe ili prijatelja na nekoj od ovih fotografija?

0
Radiosarajevo.ba
Horde zla pozvale na derbi: Da li prepoznaješ sebe ili prijatelja na nekoj od ovih fotografija?
FOTO: Facebook / Navijačka skupina Horde zla

Na Gradskom stadionu Koševo u nedjelju, 8. oktobra, igrat će se veliki sarajevski derbi između Željezničara i Sarajeva u 20.30 sati.

Sasvim je sigurno da će ovo izdanje sarajevskog derbija privući mnogo pažnje, odnosno publike na stadion.

Najvatreniji navijači Sarajeva, Horde zla, tom povodom objavili su emotivan tekst kojim pozivaju na utakmicu.

Akademik Duraković: Al Jazeera – otok istine na pučini našega svijeta

Akademik Duraković: Al Jazeera – otok istine na pučini našega svijeta

"Da li prepoznaješ sebe ili svog brata, prijatelja, komšiju, kolegu ili školskog druga na nekoj od ovih fotografija? Pronašao si nekoga ko više nije među nama, a živio je za bordo-bijele boje i Sarajevo grad? Bio si dio ekipe iz mahale ili naselja, član podgrupe ili podružnice iz drugog bh. grada ili inostranstva? Nekada u svome životu si bio dio Sjevera, dijelio sreću i tugu, dobro i zlo, slavio pobjede i oplakivao poraze? Sarajevo i Horde su bile dio tvog života i identiteta, ali danas iz nekog razloga ne dolaziš na utakmice ili biraš druge, mirnije tribine?

Ako je tako, Horde zla te pozivaju da još jednom, bez obzira na sve, u nedjelju, 8. oktobra, u 20:30 sati budeš na jedinom pravom mjestu. Na sjevernoj tribini stadiona Koševo, tamo gdje si proveo godine mladosti i za koju te vežu najljepše uspomene i neraskidive veze.

Zaboravi na izgovore, otkaži obaveze, pronađi način i dođi na Sjever.

Neka tu noć sve generacije naše slavne grupe budu dio grotla Koševa, neka 'volim te Saraj'vo' grmi sa sjevera, neka cijeli šeher nema sna zbog 36 godina Hordi zla", poručile su Horde zla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije