Horde Zla ne odustaju: Na mostovima u Sarajevu osvanule parole upućene članovima kluba

2
Radiosarajevo.ba
Horde Zla ne odustaju: Na mostovima u Sarajevu osvanule parole upućene članovima kluba
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Poruke Hordi Zla

Nakon uvredljivih poruka koje su početkom mjeseca februara osvanule ispred prostorija kluba FK Sarajeva u ulici Maršala Tita 38/b Horde Zla nastavljaju javno svoju borbu protiv čelnika kluba.

Na meti današnjih poruka, koje su osvanule na sarajevskim mostovima u centru grada, našli su se direktorica kluba Ajla Alimanović, direktor skauting službe Emir Hadžić i novi trener bordo tima Mirza Varešanović. 

Bunt vatrenih navijača FK Sarajeva eskalirao je sjedanjem na klupu bivšeg igrača bordo tima Mirze Varešanovića, a nezadovoljstvu je prethodila katastrofalna prva polusezona u kojoj je tim iz Sarajeva zauzeo peto mjesto u Premijer ligi BiH.

Trump uporedio Bidenovu administraciju s Gestapom

Trump uporedio Bidenovu administraciju s Gestapom

Bordo tim je okončao svoje ovosezonsko takmičenje u Kupu BiH u šesnaestini finala protiv FK Čelik Zenica. 

Udruženje navijača "Horde Zla" se više puta javno obraćalo upravi kluba i američkom investitoru Ismiru Mirviću sa svojim zahtjevima i željama, međutim to nije urodilo plodom. Sljedeći potez najvatrenijih navijača tima s Koševa bio je taj da se odluče na bojkot utakmica voljenog kluba.

Poruke Hordi Zla
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Poruke Hordi Zla

"Bojkot će biti na snazi od početka proljetne polusezone ukoliko Emir Hadžić, Mirza Varešanović i Ajla Alimanović ne podnesu ostavke na pozicije na kojima se trenutno nalaze. Razlozi zahtjevanja njihovog odlaska su više puta navedeni i svima je jasno da pomenute persone imaju 'maćehinski' odnos kako prema klubu, tako i prema navijačima od kojih očekuju bezrezervnu podršku uprkos svojim javnim, kako ranijim, tako i današnjim nastupima", poručili su tom prilikom pripadnici navijačke grupe "Horde Zla".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije