Hit na internetu: Nogometaš došao na proslavu titule u kostimu Marvelovog junaka

0
Radiosarajevo.ba
Hit na internetu: Nogometaš došao na proslavu titule u kostimu Marvelovog junaka
Foto: PrtScr / Artem Dzyuba u kostimu Marvela

Fudbaleri Zenita osvojili su naslov prvaka Rusije nakon što su u derbiju 28. kola pobijedili direktnog kandidata za titulu. moskovski Lokomotiv, sa 6:1.

Uoči derbija Zenit je imao šest bodova više i Lokomotivu je trebala pobjeda da ostane u igri za prvo mjesto dva kola prije kraja prvenstva, piše Scsport.ba.

Umjesto pobjede Lokomotiv je pretrpio težak poraz, što je značilo da Zenit može krenuti u proslavu treće uzastopne titule prvaka Rusije i sedme u svojoj historiji. Klub u riznici trofeja ima i naslov Sovjetske više lige iz 1984.

Osvojeni naslov prvaka bio je i treći za Artema Dzyubu koji je na proslavu stigao u kostimu Marvelovog junaka Deadpoola.

Objasnio je zašto se odlučio na to.

”Takav sam. Već godinama imam ovaj kostim, a sad kad smo uzeli treću titulu u nizu sam si dopustio da ga odjenem. Želio sam to i prije napraviti, ali nisam se usudio kod drugog naslova, a kod prvog nisam za to imao vremena”, izjavio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije