Heroj večerašnje pobjede na Bilinom polju: Zaslužili smo tri boda

Radiosarajevo.ba
Heroj večerašnje pobjede na Bilinom polju: Zaslužili smo tri boda
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Bilino polje: Bosna i Hercegovina - Finska / Arhiva

Nakon utakmice protiv Finske u kojoj je postigao dva gola, Miralem Pjanić je bio jako zadovoljan izdanjem naše reprezentacije.

Kako kaže, vidjelo se od prve minute da želimo tri boda.

“Drago mi je što su momaci super igrali. Svi do jednog i ovi koji su ušli. Bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu. Vidjeli smo da smo željeli pobjedu od prve minute. Nažalost, izgubili smo bodove gdje nismo trebali, pogotovo u Finskoj. Sada idemo u Grčku i pokušat ćemo uzeti tri boda.”

Pjanić je u najavi utakmice pozvao saigrače da preuzmu više odgovornosti, a večeras su to zaista to i uradili. Svi su bili sjajni. Od Kovačevića, Sarića, Hajrovića, Hodžića…

“Možda su oni bili i najbolji na terenu. Svi su super igrali i imaju velike zasluge. Ova reprezentacija treba te momke i pokazali su da mogu biti od velikog značaja”, rekao je igrač Juventusa koji se osvrnuo na svoju partiju.

“Bio sam tri-četiri dana bolestan, ali zadovoljan sam. Najbitnije je da smo pobijedili. Ako ovako budemo igrali u Grčkoj, mislim da ćemo se vratiti sa tri boda.”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije