Haos u Australiji: Srbin i Hrvat se potukli u svlačionici, razdvajalo ih osiguranje

0
Radiosarajevo.ba
Haos u Australiji: Srbin i Hrvat se potukli u svlačionici, razdvajalo ih osiguranje
Foto: Screenshot/Twitter / Tuča Miloša Ninkovića i Stevea Corice

Meč između Sydney FC i Western Sydney Wanderers završio je sukobom u svlačionici, gdje su se Miloš Ninković i Steve Corica žestoko potukli. 

Australijska A-League je u svojoj playoff fazi, a u susretu eliminacione runde igrali su Sydney FC, čiji trener je Steve Corica, i Western Sydney Wanderers, gdje igra Miloš Ninković

Corica je trener hrvatskog porijekla, dok je Ninković srbijanski fudbaler koji ima 28 nastupa za reprezentaciju naše susjedne zemlje. 

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Prema navodima Daily Maila, Corica je tokom meča uputio žestoke riječi Ninkoviću. Nije otkriveno šta je tačno rečeno, ali kada je Ninković došao u svlačionicu poslije utakmice, došlo je do tuče

Ninković je ušao u svlačionicu da se pozdravi sa svojim bivšim saigračima, s obzirom na to da je čak sedam godina igrao u Sydney FC. 

Međutim, iz svlačionice je izašao uz pratnju osiguranja, nakon sukoba s Coricom.

Na press konferenciji nakon utakmice, Corica je izjavio kako je Ninković bio ljut što je izgubio meč, te da on ima problema s njim, ali da je to između njih dvojice. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije