Haos na San Siru: Zamalo se potukli Ibrahimović i Lukaku

1
Radiosarajevo.ba
Haos na San Siru: Zamalo se potukli Ibrahimović i Lukaku
Printscreen / Lukaku i Ibrahimović

Inter i Milan igrali su zanimljivo četvrtfinale Kupa Italije. I bilo je tu svega, gol Ibrahimovića, crveni karton čuvenog Zlatana, a na kraju se povrijedio i sudija pa je morao biti - zamijenjen!

Na kraju je u zadnjim sekundama susreta Inter osigurao polufinale...

"You are pure shit!", navodno je uzviknuo Zlatan, prenose italijanski mediji, nakon jednog duela i ta će se izjava itekako pamtiti iz ove utakmice.

Lukaku je poludio nakon ove izave ("Ti si čisto govno") i došlo je do obračuna u 45. minuti i na kraju su obojica dobili - žute kartone

Zbog starta s leđa nad Kolarovim Ibra je u 58. minuti dobio drugi žuti karton i bio je to kraj za Šveđanina u ovoj utakmici.

Milan je poveo preciznim udarcem Ibrahimovića (31), no u nastavku je švedski veteran isključen zbog drugog žutog kartona u 58. minuti, a pritisak Intera u nastavku utakmice donio je preokret.

Lukaku (71-11m) je izjednačio iz kaznenog udarca nakon prekršaja Rafaela Leaoa na Barelli, da bi Eriksen (90+7) sjajno izvedenim slobodnim udarcem duboko u sudijskoj nadoknadi "razoružao" sjajnog Tatarusanua na vratima Milana i osigurao prolazak Intera među posljednje četiri momčadi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije