Golman Kenan Pirić otkriva: 'Pripreme idu kao po planu, spremni smo za Italiju'

0
Radiosarajevo.ba
Golman Kenan Pirić otkriva: 'Pripreme idu kao po planu, spremni smo za Italiju'
Foto: Printscreen / Kenan Pirić

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine marljivo se priprema za nadolazeći prijateljski susret s Italijom, a danas, 7. juna, igrači su odradili još jedan trening u sklopu priprema.

Pred današnji trening, golman Kenan Pirić podijelio je svoje dojmove o pripremama, nadolazećem protivniku i trenutnoj formi ekipe.

"Pripreme teku u najboljem redu. Imamo izvanredne uslove za rad, a stručni štab se zaista trudi osigurati kvalitetan trening za nas", izjavio je Pirić.

Novi detalji pucnjave na Ilidži: Sarajevska policija traga za jednom osobom

Novi detalji pucnjave na Ilidži: Sarajevska policija traga za jednom osobom

Dodao je: "Pred nama je izuzetno teška utakmica protiv Italije. Svi znamo kakav je protivnik Italija. Za nas je ovo odlična prilika da se pokažemo i dokažemo. Mislim da je ovo izuzetno dobra provjera za nas, i vjerujem da ćemo pružiti sve od sebe. Iako sam završio sezonu prije mjesec dana, redovno sam održavao formu kako bih bio spreman za ovakve situacije i stao na gol", zaključio je Pirić.

Svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju ovaj susret, koji će biti prilika za Bosnu i Hercegovinu da pokaže svoje kvalitete i snagu na terenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije