Fudbalska zvijezda pozvala na ostanak kući, a onda bio u provodu i skrivio nesreću

Radiosarajevo.ba
Fudbalska zvijezda pozvala na ostanak kući, a onda bio u provodu i skrivio nesreću
FOTO: Screenshot / Jack Grealish

Kapetan i zvijezda Aston Ville Jack Grealish se 29. marta u jutro našao u velikom skandalu kada je imao saobraćajnu nesreću pri povratku s izlaska, iako je samo nekoliko sati prije javno pozivao građane Ujedinjenog Kraljevstva da ostanu kući zbog pandemije.

Grealish se oko osam u jutro sa svojim Range Roverom vrijednim 90.000 eura zabio u tri parkirana automobila, prenose tamošnji mediji, nakon čega se svađao s prolaznicima, piše Jutarnji list.

Engleski se veznjak tako od ranog jutra našao na meti medija i društvenih mreža, međutim nije prozivan za samu nesreću i nezrelost, već zbog licemjerja i nepoštivanja inicijative koju je zdravstveni sistem pokrenuo.

Playmaker Aston Ville jedan je od najtraženijih fudbalera na Otoku, ali i u cijeloj Europi. Ova 24-godišnja nadolazeća zvijezda na radaru je Manchester Uniteda i Liverpoola, pa nije ni čudo da je nakon lude noći i saobraćajne nesreće postao meta razočaranih fudbalskih fanova, navodi Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije