FK Željezničar i FK Budućnost Banovići potpisali ugovor o saradnji

0
Radiosarajevo.ba
FK Željezničar i FK Budućnost Banovići potpisali ugovor o saradnji
FOTO: Facebook / FK Željezničar

Fudbalski klub Željezničar danas je obavijestio javnost i navijače putem svog Facebook naloga o sklapanju suradnje sa Fudbalskim klubom Budućnost iz Banovića. 

Njihovu objavu prenosimo u cjelosti:

"U Plavom salonu na Stadionu Grbavica predstavnici FK Željezničar i FK Budućnost iz Banovića potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji i razumijevanju čime su dva kluba postali partnerski klubovi koji će u narednom periodu sarađivati u oblasti sporta, ali i drugim segmentima funkcionisanja klubova.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Na ovaj način FK Željezničar posebnu pažnju posvećuje domaćem tržištu te širi krug djelovanja i u drugim sredinama i gradovima Bosne i Hercegovine.

FK Budućnost Banovići takmiči se u m:tel Prvoj ligi Federacije BiH te su jedan od klubova sa najmlađim igračkim kadrom.

FK Željezničar i FK Budućnost Banovići potpisali ugovor o saradnji 🔵⚪ U Plavom salonu na Stadionu Grbavica predstavnici...

Posted by FK Željezničar on Monday, April 24, 2023

Također, juniorska selekcija FK Budućnost učestvuje u takmičenju Premijer lige BiH i jedan su od klubova sa najorganizovanjom i najuspješnijom školom fudbala na prostoru Tuzlanskog kantona", poručili su iz FK Željezničara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije