FK Sarajevo se o oglasilo o odlasku "Amidže"

Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo se o oglasilo o odlasku "Amidže"
YouTube / Prtscr
Malezijski biznismen, prema navodima američkog Bloomberga, spreman je prodati svoj udio u sportskim klubovima širom svijeta, a među njima je i FK Sarajevo.

Kako javlja Bloomberg, Vincent Tan, prvi čovjek konglomerata Berjaya Group, uz tim s Koševa, prodaje i Cardiff City, zatim Los Angeles FC, te belgijski KV Kortrijk.

Tim povodom oglasio se i Fudbalski klub Sarajevo čije saopćenje prenosimo u cjelosti: 

"Fudbalski klub Sarajevo se trenutno nalazi na drugom mjestu na ligaškoj tabeli, sa dva boda zaostatka za vodećom ekipom. U narednoj utakmici, naš klub će gostovati Olimpicu. Fokus kluba u ovom trenutku jeste osvanje tri boda na predstojećoj utakmici.

Većinski vlasnik upravljačkih struktura u Skupštini FK Sarajevo, gosp. Vincent Tan donio je mnogo toga dobrog Fudbalskom klubu Sarajevo. FK Sarajevo je u svojoj historiji imao mnogo lijepih i uspješnih trenutaka i iz svake priče klub je izašao bolji i jači. Ne postoje prepreke da tako ne bude i u budućnosti.

Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da budu uz stručni štab i naš prvi tim na predstojećim utakmicama, te da zajedničkim snagama idemo u nove pobjede", navodi se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije