FK Sarajevo: Prihvaćena ostavka Janjoša, ko će biti novi trener

Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo: Prihvaćena ostavka Janjoša, ko će biti novi trener
Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo prihvatilo je ostavku Mehmeda Janjoša, koji nakon skoro godinu dana završava svoj treći trenerski angažman na Koševu.

Janjoš je nakon okončanog sastanka, te službenog raskida saradnje, iskoristio priliku da se zahvali kolektivu kluba na saradnji u proteklom periodu.

"Koristim priliku da se svima zahvalim u klubu. Bilo mi je veliko zadovoljstvo opet raditi u najdražem klubu. Hvala svima na podršci, našoj "bordo porodici". Zahvalnost dugujem igračima, stručnom štabu, rukovodstvu kluba, zaposlenicima i svima koji su vjerovali u mene. Naravno, zahvalan sam i navijačima na podršci, a klubu od srca želim da osvoji trofej", rekao je Janjoš, i dodao:

"Ja ne izlazim iz FK Sarajevo, samo svoje mjesto s trenerske klupe prebacujem blizu semafora, na istočnu tribinu, bodrim i navijam za svoje Sarajevo na svakoj utakmici.”

Na klupi Sarajeva Janjoš je u posljednjem mandatu proveo skoro godinu dana, a klub je pod njegovim vodstvom odigrao 36 utakmica, uz učinak od 19 pobjeda, devet remija i osam poraza.

Nije saopćeno ko će zamijeniti Janjoša na klupi Sarajeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije