FK Sarajevo i Adidas najavili dugoročno partnerstvo  

1
Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo i Adidas najavili dugoročno partnerstvo   
Foto: FK Sarajevo / Potpisivanje ugovora FK Sarajevo i Adidas

FK Sarajevo i njemački proizvođač sportske opreme Adidas najavili su dugoročnu saradnju koja će trajati do 2027. godine.

Iz Bordo kluba su naveli kako će ovaj ugovor očvrsiti Adidas kao službenog tehničkog sponzora kluba.

Saradnja između FK Sarajevo i Adidasa označava zajedničku posvećenost stilu i visokim performansama.

Održan tradicionalni Vaskršnji koncert u Domu Oružanih snaga BiH

Održan tradicionalni Vaskršnji koncert u Domu Oružanih snaga BiH

"Sretni smo i ponosni što je globalni brend prepoznao kvalitetu, viziju i ideju FK Sarajevo. Ovo partnerstvo ne samo da naglašava položaj našeg kluba u fudbalskom svijetu, već također i Adidasove kapacitete podržavanja razvoja na svim nivoima sporta. Riječ je o sveobuhvatnoj saradnji u kojoj će Adidas osigurati vrhunsku odjeću i opremu za naše igrače, navijače, trenersko i pomoćno osoblje. S poznatom stručnošću u sportskim inovacijama partnera, sigurni smo da će Bordo nacija biti opskrbljena sa najboljom opremom za nastupe na terenu i van terena", saopćili su iz FK Sarajevo.

"Naša predanost kvaliteti, profesionalnoj usluzi i atraktivnim cijenama učinila nas je prvim izborom za hiljade fudbalskih entuzijasta u 15 različitih zemalja i tržišta", izjavili su iz R-GOL.com.

R-GOL.com je najveći fudbalski retailer u Centralnoj Evropi, s opsežnom ponudom opreme renomiranih proizvođača. Ovo partnerstvo označava zajedničku predanost inovacijama.

"Zajedno s Adidasom, uzbuđeni smo što krećemo na ovo putovanje i radujemo se postizanju novih visina na terenu i izvan njega. Pratite nas za više novosti dok zajedno krećemo u ovo uzbudljivo poglavlje!", rečeno je iz FK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije