FK Sarajevo fantastičnim potezom oduševio svoje navijače

1
Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo fantastičnim potezom oduševio svoje navijače
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Konferencija za medije u FK Sarajevo

Fudbalski klub Sarajevo objavio je sjajnu vijest za sve koji žele prisustvovati prvoj utakmici polufinala Kupa BiH, protiv Igmana.

Objavu na Facebooku FK Sarajevo prenosimo u cijelosti:

“Dragi navijači FK Sarajevo, povodom Dana Grada Sarajeva, a u saradnji sa Gradskom upravom i Visit Sarajevo, obavještavamo vas da će kapije stadiona biti otvorene za sve vas. Besplatan ulaz je poklon svima vama! Dođite da podržimo naš klub i proslavimo 6. april – Dan grada Sarajeva”.

Tužilaštvo BiH najavljuje žalbu: I dalje traže pritvor za osumnjičene u predmetu 'Black Tie 2'

Tužilaštvo BiH najavljuje žalbu: I dalje traže pritvor za osumnjičene u predmetu 'Black Tie 2'

Danas je u prostorijama FK Sarajevo održana press konferencija povodom prve utakmice polufinala Kupa BiH između Sarajeva i Igmana.

Press konferenciju je otvorio trener Bordo kluba Aleksandar Vasoski koji je istakao da njegova ekipa ne smije potcijeniti protivnika.

"Svakako za nas dosta bitna utakmica, jer je naš prvi cilj bio da osvojimo Kup, tako da ćemo se maksimalno posvetiti utakmici protiv Igmana. Iako su federalni prvoligaš, nisu slučajno došli u polufinale, ali mislim da imamo sve u svojim rukama i da ćemo od prve minute bez kalkulacija krenuti u utakmicu kako bi ostvarili dobar rezultat za miran revanš koji će se najvjerovatnije igrati na Grbavici", rekao je Vasoski i dodao da su, osim Kapića (povreda lista) i Dupovca (suspenzija), svi ostali igrači na raspolaganju, prenosi Sport1.

"Iako imamo sve u svojim rukama, znamo kako fudbal može biti nezgodan ako potcijenite protivnika, tako da mi taj problem nećemo imati, jer smo svjesni toga. Naša igra nažalost oscilira, borimo se sa tim mentalitetom i ne uspijevamo da uhvatimo nkeu pozitivnu seriju. To će biti naš cilj u narednim utakmicama da napravimo prepoznatljivu igru i uz tome dobre rezultate za Sarajevo", ističe trener Sarajeva.

Susret Sarajevo – Igman na stadionu Asim Ferhatović Hase počinje u srijedu u 16 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije