Fernando Torres: Sjećam se kad sam bio u Bosni, ostao sam šokiran...

0
Radiosarajevo.ba
Fernando Torres: Sjećam se kad sam bio u Bosni, ostao sam šokiran...

Fernando Torres će ostati upamćen kao zvijezda Atletico Madrida, Liverpoola i Chelseaja, fudbaler koji je sa reprezentacijom Španije bio svjetski i europski prvak.

U vrijeme dok je igrao za Chelsea dao je intervju za klupsku televiziju i odgovorio na pitanje gdje je dao najčudnije mjesto na kojem je dao autogram.

"Sjećam se jedne situacije kada sam sa reprezentacijom bio u Bosni. Bili smo na ulici, i vidjeli smo da su neki ljudi tražili novac u humanitarne svrhe. Nudili su svakakve igračke, bicikla, male plišane medvjede. Sjećam se jedne djevojčice, koja nije imala roditelje i živjela je u mjestu gdje žive djeca bez roditeljskog staranja. Ne znam sada kako se zove to mjesto. Imala je samo jednu igračku, medvjedića - na kojeg je željela da se potpišem. Bio je to veliki šok za mene. Naravno, pomogli smo toj organizaciji da dobije neka sredstva. Poslali smo igračke svoj djeci u SOS dječijem selu, i dalje smo s njima u kontaktu, šaljemo im poklone i dalje. Ostao sam sokiran", rekao je Torres.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije