Faruk Hadžibegić reagovao na žestoke kritike: 'Kako da se osjećam? Nisam oka sklopio...'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Mi smo sportski ljudi je u prevodu: Svi smo mi mafioze.

Bosanac

Klosaru

Let3

***

Sarajevo bih

***

Moj Fare, moj Bosnjace

Tanak ti taj izgovor. Kad oni dodju narednog 1. marta u Sarajevo i prime nagradu *Hase Ferhatovic*, onda mozemo razgovarati. (Jest da mi i nemamo nagradu Hase Ferhatovic)

fuj

Prolupao lik na stetu bosnjaka. Polupismeni uhljeb, klasicni sibicar, sitni prevarant, neznalica

Bos-Sa

Ovdje je bolesan duh,niste u stanju da postujete njegovu odluku da bude tamo i primi nagradu.To je njegov izbor i njegovo pravo.Ohladite se vise!

Oko

Mršššššššš

on je uvijek bio srbalija, ko da je

fakAlijin okot.

Jole

Cim se ti toliko pravdas kriv si!!!prodana duso...bitno je da ti dobijes nagradu..pa makar i od saveza tzv.r.s

Lijepe riječi su ukras!

***

/ Najnovije