Faruk Hadžibegić objavio sjajne vjesti: "Pričao sam sa Kolašincem"

1
Radiosarajevo.ba
Faruk Hadžibegić objavio sjajne vjesti: "Pričao sam sa Kolašincem"
Foto: EPA / Sead Kolašinac

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić na svom Facebook nalogu objavio je vijesti koje će obradovati sve navijače našeg nacionalnog tima.

Hadžibegićevu objavu prenosimo u cjelosti:

"U dogovoru sa našim igračem, Sead Kolašinac ce doći na okupljanje reprezentacije BiH, kada i ostali reprezentativci.

Tanović: 'Trebat će mnogo vremena da se u BiH shvati da se kroz umjetnost dokazuje historija države'

Tanović: 'Trebat će mnogo vremena da se u BiH shvati da se kroz umjetnost dokazuje historija države'

Po njegovom dolasku, naša ljekarska služba ce pregledati Kolašinca, nakon čega cemo dobiti i definitivnu informaciju o stanju njegove povrede.

Kolašinac ima veliku zelju da igra i pomogne ekipi, što je jako pohvalno, ali nećemo rizikovati da se njegova povreda dodatno ne pogorša, pa će odluka o njegovom nastupu biti donesena uz konsultacije sa našim doktorima.

U dogovoru sa nasim igracem, Sead Kolasinac ce doci na okupljanje reprezentacije BiH, kada i ostali reprezentativci. Po...

Posted by Faruk Hadžibegić on Thursday, March 16, 2023

Ono sto je posebno bitno istaći, za mene kao selektora, jeste činjenica da Kolačinac želi biti sa ekipom, sto pokazuje duh tima i to mi ulijeva nadu da su ispred nas pozitivne stvari.

Svaki igrač nam je potreban, a pogotovo igrač poput Kolašinca, pa čak i ukoliko ne bude mogao igrati, jer je on jako bitan za ekipu", poručio je u svojoj objavi Faruk Hadžibegić i obradovao navijače širom Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije