Evo šta je srbijanski tabloid napisao o Luki Modriću

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

istina je...problem ZA SDP FRGOVCE KOJI SURUJU SA HDZ OD 1995????

Pa svi znaju da je Modric NAPOLITANKA , on je a la Pupovac,okrece se kako vjetar påuse, on je HDZ Srbin..isti je i Modric..i...?Odmah SDP FRG raja brani HDZ ..hmm.....najveci manipulatori su u Njihovoj streanci i SDP a najveci KRIMINALØCI u NiP...citava carsija to zna..SVE SE ZNA .....

BotSlayer

Pa svi znaju da je Modric NAPOLITANKA , on je a la Pupovac,okrece se kako vjetar påuse, on je HDZ Srbin..isti je i Modric..i...?Odmah SDP FRG raja brani HDZ ..hmm.....najveci manipulatori su u Njihovoj streanci i SDP a najveci KRIMINALØCI u NiP...citava carsija to zna..SVE SE ZNA ..... ka istina je...problem ZA SDP FRGOVCE KOJI SURUJU SA HDZ OD 1995???? Joj ovih SDA botova...jel nOrod znO? Papcino klosarska... botovska

Drina

Tako je Modrić je pravoslavac pa majci a po ocu cigan.

Latko zBrode

U jbt jest danas upeklo, zvizdan što bi rek'o Fazlinović. Sa njihovim prepucavanjima nas ne umarajte.

Nisam@Robot

Svi smo Srbi, cak su i Rusi Srbi i sto to prije shvatimo bit ce nam svima Lakse. Takodje svi mi na Balkanu govorimo Srpski jezik samo u razlicitim varijantama.!! Bolesna Nacija pa et.!! I ja Ivo Andric takodje Srpski Nobelovac rodjen u Travniku.!!

Dziju Dzicu

Jest.. I prvi Samuraji su bili Srbi.

Sanders

Nemate pametnijeg posla?! Tko je, da je,igra u Hrvatskom dresu i voli Hrvatsku.

John

Hrvatski pravoslavci su bili Hrvati, Srbi su ih natjerali 1920 godine da postanu Srbi. Sad vidite koliko je Hrvatska bila okupirana od strane Srba. Prema tome Modrić je Hrvat i po ocu i po majci, za razliku od Novaka Djokovića koji je po majci Hrvat.

Mito

Na dresu sve pise, tkoo je i staje. ,a jedan od naj naj boljih. Neka pati koga smeta

/ Najnovije