Evo šta je srbijanski tabloid napisao o Luki Modriću

9
Radiosarajevo.ba
Evo šta je srbijanski tabloid napisao o Luki Modriću
Foto: EPA-EFE/Radiosarajevo.ba / Luka Modrić

Srbijanski tabloid Kurir u tekstu posvećenom kapitenu "Vatrenih" Luku Modrića prvo su nahvalili, nakon čega je krenulo skandalozno pljuvanje.

"LUKA MODRIĆ JE I SA 35 GODINA VRHUNSKI AS: Hrvati ga slave kao heroja nacije, a on i dalje skriva svoje SRPSKO poreklo!", piše u naslovu Kurirovog teksta koji je opremljen fotografijom s zagrebačkog dočeka Vatrenih iz Rusije, na kojoj se uz Modrića nalazi kontroverzni pjevač Marko Perković Thompson.

U uvodu članka Srbi hvale Modrića kao najboljeg igrača Hrvatske, spomenuli su i čime je hrvatski kapiten ušao u historiju, postavši prvi Vatreni koji je to učinio u povijesti europskih prvenstava.

Naslovnica Kurira - undefined

Printscreen: Naslovnica Kurira

Nastavljaju s nizanjem hvalospjeva na račun Modrića i njegove karijere, nakon čega slijedi skandalozni nastavak:

"Luka Modrić je po majci Srbin, ali u hrvatskoj javnosti krije svoje porijeklo i ne voli pričati o rodbini s majčine strane. Obitelj Modrić je porijeklom iz sela Zaton Obrovački, a Dopuđi koje je djevojačko prezime njegove majke Radojke su iz sela Kruševo. Rođena braća Modrićeve majke žive u okolici Beograda, nakon što su protjerani iz Dalmacije tokom genocidne akcije 'Oluja', kada je Krajinu napustilo 250.000 Srba.

Luka Modrić nikada u hrvatskoj javnosti nije pričao o svojoj obitelji sa srpske strane, uglavnom je tijekom igranja za Tottenham i Real potencirao svoje teško djetinjstvo tijekom rata i pogibiju djeda Luke, za kojeg je napisao u svojoj knjizi da su ga 'ubili četnici'. 

S izbornikom Zlatkom Dalićem bio je inicijator da se na proslavu u Zagrebu poslije SP u Rusiji s hrvatskim nogometašima  u autobusu vozi Marko Perković Thompson, kontroverzni pjevač pjesama s ustaškom tematikom", piše portal Kurir, a prenosi Direktno.

OVDJE pročitajte kako se Luka Modrić prisjetio djeda kojeg su mu ubili četnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije