Evo koliko će novca NSBiH dobiti za utakmicu: 'Prodali smo se Rusima za bijednu cifru'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ko još igra sa fašistima. Živjela Ukrajina do konačne pobjede.

Juka

Mi možemo jedino poslati oružane snage ARBiH da pomogne u oslobađanju privremeno otetog Krima. Šaljite vojsku

Ramo

Protiv sam odigravanja utakmice s Rusima iz sportskih razloga, jer termin nije zvanican i nema potrebe za takvim utakmicama. Time bi se anulirala politicka obojenost pojedinaca u savezu koji ovo koriste u svrhe tenzija i destabilizacije saveza. Kako ova reakcija ima politicku pozadinu, porebno bi bilo da UEFA reaguje i pojedincima zabrani rad zbog mjesanja politike. sto se tice sportskog aspekta iskljucujuci mjesanje politike u sport, nemam nista protiv odigravanja utakmice u nezvanicnom terminu, kao sto nema ni UEFA, jer politika ne smije da se mjesa u sport. Ukratko, nisam za zabranu i otkazivanje ali jesam za kazne organizatoru zbog mjesanja politike u savez i sport i suspenzije. Licnonsam protiv igranja u nezvanicnom terminu

Tuner

Narko boss vico slusa dodika i evo na sta dodjemo. Koji qrtz ste ih primili u savez. Zna se koji je savez uefa priznala. Kako bosnjo sebe da ni za sta zahvaljujuci sda to je cudo

Eho

A zašto Amerikanci igraju sa bilo kim?? U zadnjih 50 godina su započeli desetine ratova.

ma kakvi

ovo je vijest koja je plasirana da se zataška neki drugi slučaj ili nešto što se iza brda valja.. budite rayumni dragi čitaoci..

pitanje novinaru

jesmo li se trebali "prodati" za veću cifru, po tvome cijenjenom mišljenju??

user1662804150

Me tjerate da se stidim sto sam Sarajlija cijeli zivot i da se stidim svog imena (ne stidim se, ipak!). Vi se potpuno poshizili, ne znate odvojiti objektivnu realnost i svoje subjektivne mentalne tunele, reagujete iskljucivo emotivnl i totalno ste se okrenuli ka histericnom nacionalizmu. Da ne kazem da su vam svacije zelje i interesi blizi nego srpski, a navodite da zelite Bosnu.

Haha

Pitajte ukrajince da li su oni igrali utakmice sa srbijom za vrijeme rata u bih, bilo fudbalske, kosarkaske itd. Naravno da jesu, a vas nisu pitali. Ali zato vi sad pitajte njih, jer ste pametni.

Opet obrisi istinu o vama

Ako fifa i uefa nemaju nista protiv zasto vi imate? Ili pokusavate po vasem starom suncokretskom obicaju biti veci katolici od pape tj. veci muslimani i turci od turaka, veci austrijanci i evropljani od austrijanaca, a sada i veci ukrajinci od ukrajinaca i veci ameri od amera. I onda ti bosnjo kaze kako se oni ne okrecu kako vjetar puse, ne kaze dzaba nas narod da je poturica gori od turcina. Osim toga, ne sjecam se da ste bojkotovali prijateljsku utakmicu sa amerima, dok su oni vrsili invaziju na irak i afganistan i ubijali vasu bracu muslimane, kako sami kazete.

Pa drage bosnje

Pa svoju vjeru ste prodali za veceru, sto ne bi i prijateljsku utakmicu???

/ Najnovije