Evo gdje večeras možete gledati duel Real Madrida i Barcelone

Radiosarajevo.ba
Evo gdje večeras možete gledati duel Real Madrida i Barcelone
Foto: EPA-EFE / Večeras duel Real Madrida i Barcelone

U Madridu je večeras na rasporedu drugi El Clasico ove sezone u kojem Real na stadionu Santiago Bernabeu dočekuje  Barcelonu u susretu 26. kola Primere.

Prema najavama na kladionici, Real je blagi favorit samo zato što igra na domaćem terenu. No, Real je i u lošijoj formu u odnosu na Messija i društvo.

Na tabeli zaostaju dva boda, a u zadnjih pet susreta ima tri poraza (Sociedad, Levante i City), remi protiv Celte i tek samo pobjedu, onu nad Osasunom.

Barcelona u zadnjih pet mečeva, ostvarila je tri pobjede, remi i poraz. Bez bodova su ostali u dvoboju protiv Bilbaa. Pobjede su ostvarili nad Betisom, Getafom i Eibarom, a u zadnjem susretu remi protiv Napolija (1:1) u gostima u Napulju u Ligi prvaka.

Dvoboj na Bernabeu počinje u 21 sat i možete ga pratiti u direktnom prijenosu na Nova Sport, uz komentar poznatog novinara Sabahudina Bahe Topalbećirevića. 

Rezultati by SofaScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije