EURO 2024 | Uspješan start za prvake: Italija preokretom savladala Albaniju

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Neizvjesno

Bice do kraja napeto, i mislim da ce biti i iznenadjenja u ovoj grupi. Sve reprezentacije osim Spanije su djelovale cudno u kvalama. Albanija je bila bolja od ocekivanog, dok su Italija i Hrvatska debelo zakazale. Danas je Italija bila bolja, ali je isto tako moglo zavrsiti i nerijeseno. Dakle, uopste nije sigurno da ce iz ove grupe treceplasirana ekipa osigurati razigravanje. Moze se cak dogoditi da dvije repke budu na dva boda, ili cak na jednom. Bice veselo.

Velika albanija vam je ok samo velika srbija nije?

To je objektivno bosnjacko novinarstvo. Sto sad niste objavili clanak pod naslovom: skandalozno, albanski navijaci mahali mapom velike albanije? Valjda zato sto ste multietnicni pa vam samo smeta velika srbija i srpska zastava. Bas da vidimo koliko cete clanaka imati kad navijaci budu mahali srpskim zastavama i transparentima protiv engleske.

/ Najnovije