Edin Džeko u Dubaiju naletio na pjevača koji mu je posvetio čuveni hit 'Nikad nikom nisam rek'o...'

3
Radiosarajevo.ba
Edin Džeko u Dubaiju naletio na pjevača koji mu je posvetio čuveni hit 'Nikad nikom nisam rek'o...'
Foto: Instagram / Đani i Edin Džeko u Dubaiju

Edin Džeko, zvijezda nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i Fenerbahcea, nije u četvrtak navečer, 16. novembra, igrao za Zmajeve u debaklu protiv Luksemburga (1:4).

Dijamant je otišao u Dubai, gdje se susreo sa srbijanskim pjevačem Radišom Trajkovićem Đanijem i zapalio društvene mreže!

Poznato je da je Đani jednom prilikom na jednom slavlju zapjevao "Nikad nikom nisam rek'o, da je Srbin Edin Džeko", što je postalo veoma popularno i pjeva se maltene na svakoj proslavi.

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Ova žena hoda Parizom sa zastavom Jugoslavije: 'Ovo je ona sa Olimpijade u Sarajevu 1984-te'

Trajković je, odranije je poznato, čest gost na proslavama nogometaša, ali izgleda da nije imao priliku da pjeva junaku pjesme koju je prepjevao.

Ovog puta njih dvojica su se sreli u Dubaiju, a Đani nije propustio priliku da se fotografiše sa najboljim bosanskim igračem.

/ Anketa

Koliko će Zmajevi bez Džeke i Pjanića osvojiti bodova u utakmicama protiv Luksemburga i Slovačke?
Rezultati

Džeku je, očigledno, ovaj susret izuzetno prijao, pa je nasmijan pozirao. Đani je na svom instagram storyju objavio fotografiju njih dvojice u prilično opuštenom izdanju, uz snažan komentar.

"Drago mi je što sam konačno upoznao ovog velikog gospodina", napisao je Đani uz sliku.

Đani i Edin Džeko u Dubaiju
Foto: Instagram: Đani i Edin Džeko u Dubaiju

Trajković je sopstvenu verziju pjesme "Pitaju me" otpjevao još 2016. godine u Kragujevcu, zbog čega se našao na udaru regionalnih medija. Zbog toga je morao da daje izjave u medijima i da objašnjava da je sve bilo u šaljivom tonu.

"Tačno je da sam otpjevao tu pjesmu. Bilo je to u Kragujevcu, ali nije istina da sam se sprdao sa Džekom. Ja se šalim i na svoj račun. Od klinaca na nastupu sam čuo takav nastavak. Edina mnogo poštujem i kao čovjeka i kao fudbalera", pričao je Đani svojevremeno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije