Edin Džeko u Dubaiju naletio na pjevača koji mu je posvetio čuveni hit 'Nikad nikom nisam rek'o...'

3
Radiosarajevo.ba
Edin Džeko u Dubaiju naletio na pjevača koji mu je posvetio čuveni hit 'Nikad nikom nisam rek'o...'
Foto: Instagram / Đani i Edin Džeko u Dubaiju

Edin Džeko, zvijezda nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i Fenerbahcea, nije u četvrtak navečer, 16. novembra, igrao za Zmajeve u debaklu protiv Luksemburga (1:4).

Dijamant je otišao u Dubai, gdje se susreo sa srbijanskim pjevačem Radišom Trajkovićem Đanijem i zapalio društvene mreže!

Poznato je da je Đani jednom prilikom na jednom slavlju zapjevao "Nikad nikom nisam rek'o, da je Srbin Edin Džeko", što je postalo veoma popularno i pjeva se maltene na svakoj proslavi.

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Trajković je, odranije je poznato, čest gost na proslavama nogometaša, ali izgleda da nije imao priliku da pjeva junaku pjesme koju je prepjevao.

Ovog puta njih dvojica su se sreli u Dubaiju, a Đani nije propustio priliku da se fotografiše sa najboljim bosanskim igračem.

/ Anketa

Koliko će Zmajevi bez Džeke i Pjanića osvojiti bodova u utakmicama protiv Luksemburga i Slovačke?
Rezultati

Džeku je, očigledno, ovaj susret izuzetno prijao, pa je nasmijan pozirao. Đani je na svom instagram storyju objavio fotografiju njih dvojice u prilično opuštenom izdanju, uz snažan komentar.

"Drago mi je što sam konačno upoznao ovog velikog gospodina", napisao je Đani uz sliku.

Đani i Edin Džeko u Dubaiju
Foto: Instagram: Đani i Edin Džeko u Dubaiju

Trajković je sopstvenu verziju pjesme "Pitaju me" otpjevao još 2016. godine u Kragujevcu, zbog čega se našao na udaru regionalnih medija. Zbog toga je morao da daje izjave u medijima i da objašnjava da je sve bilo u šaljivom tonu.

"Tačno je da sam otpjevao tu pjesmu. Bilo je to u Kragujevcu, ali nije istina da sam se sprdao sa Džekom. Ja se šalim i na svoj račun. Od klinaca na nastupu sam čuo takav nastavak. Edina mnogo poštujem i kao čovjeka i kao fudbalera", pričao je Đani svojevremeno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije