Edin Džeko: Moramo kao tim biti bolji nego u Belgiji

Radiosarajevo.ba
Edin Džeko: Moramo kao tim biti bolji nego u Belgiji
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji odmjerit će snage s reprezentacijom Grčke u Pireju.

Kapiten našeg nacionalnog tima Edin Džeko istaknuo je kako svi moraju dati maksimum za pobjedu i da njegova forma ništa ne garantira.

"Mislim da jedan igrač ne može pobijediti utakmicu. Moramo biti dobri, mnogo bolji nego u Belgiji kao ekipa. Mislim da je to ključ uspjeha. Mislim da svih 11 koji budu počeli utakmicu i ovi koji budu ušli moraju dati maksimum da napravimo taj rezultat koji nam odgovara", rekao je Džeko i dodao:

"Igrao sam Torosidisom, s Manolasom igram još uvijek, ali je on povrijeđen. Igrao sam protiv njihovih igrača. Poznajem ih, dobra su ekipa, mislim da nisu bolji od nas, ali to treba dokazati na terenu", istaknuo je Džeko.

"Oni su čvrsti kao kolektiv. Igrali smo prije nekoliko godina s njima, znamo kako igraju, moramo se dobro spremiti i mislim da možemo napraviti dobar rezultat", rekao je Džeko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije