Edin Džeko će vjerovatno biti spreman za derbi protiv Napolija

3
Radiosarajevo.ba
Edin Džeko će vjerovatno biti spreman za derbi protiv Napolija
Foto: EPA / Može li Dijamant srušiti sjajne Moldavce?

Napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko vjerovatno će biti spreman za utakmicu Intera i Napolija koja je na rasporedu u nedjelju navečer, piše Corriere dello Sport.

Podsjetimo, Džeko je povrijeđen od prethodnog kola Serije A i derbija Intera i Milana. Zbog problema sa mišićem izašao je iz igre 15-ak minuta prije kraja utakmice.

Kasnije je propustio oba meča reprezentacije Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali Italijani pišu da bi trebao biti spreman za Napoli.

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Džeko trenutno radi po posebnom programu, zajedno sa Bastonijem, a ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti obojica će biti spremna za sljedeći meč.

Corriere piše da bi se Luciano Spalletti, trener Napolija, i Džeko trebali srdačno pozdraviti prije i poslije meča pošto su imali izuzetno dobru saradnju u Romi. Džeko je, dok je Spalletti vodio Rimljane, bio prvi strijelac lige.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije