Džeko uspješno prošao ljekarske preglede, slijedi potpis ugovora za Inter

1
Radiosarajevo.ba
Džeko uspješno prošao ljekarske preglede, slijedi potpis ugovora za Inter
Foto: Scsport.ba / Edin Džeko prošao ljekarske preglede

Edin Džeko je, u društvu supruge Amre i agenta Alessandra Luccija, prije podne stigao na aerodrom Linate u Milanu, a potom je obavio ljekarske preglede i uskoro će, prema pisanju medija, potpisati dvogodišnji ugovor sa Interom.

Dijamant je po dolasku u Milano obavio ljekarske preglede u specijaliziranoj bolnici Humanitas Research Hospital, piše SCsport.

Džeko se potom se zaputio u Coni, prostorije Italijanskog olimpijskog komiteta, gdje je obavio preglede vezane za kondicionu spremu.

Očekuje se uskoro i zvanični potpis dvogodišnjeg ugovora, a planirano je da iskusni bosanskohercegovački napadač posjeti klupski centar Appiano Gentile.

Prema pisanju talijanskih medija, tu bi se Džeko trebao upoznao sa novim saigračima i trenerom Simoneom Inzaghijem.

Podsjećamo, na društvenim mrežama ove srijede objavljen video sa privatnog aerodroma Ciampino u kojem se mogu vidjeti Edin Džeko i supruga Amra na putu za Milano, a pojava bh. Dijamanta u ovom gradu privukla je veliku pažnju talijanskih medija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije