Džeko stigao u Tursku, čeka se potpis ugovora s Fenerbahceom

3
Radiosarajevo.ba
Džeko stigao u Tursku, čeka se potpis ugovora s Fenerbahceom
Foto: Instagram / Edin Džeko

Transfer je praktično završen, preostao je još samo potpis – Edin Džeko će u naredne dvije godine nositi dres Fenerbahcea.

Kapiten BiH, koji je sinoć neslavno završio junske obaveze sa bh. timom, doputovao je, prema navodima turskih medija, na odmor u Marmaris sa porodicom, odakle će se, odmah po pozivu iz kluba, uputiti u Istanbul, na potpisivanje ugovora i predstavljanje.

Džeko bi, prema ranijim navodima, trebalo da inkasira devet miliona eura za dvije sezone. U klub bi stigao kao slobodan igrač, s obzirom na to da mu je istekao ugovor sa Interom, u kojem je proveo posljednje dvije sezone.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Naš napadač je doputovao u Tursku, a odmor će provesti u Antalyji i Marmarisu sa svojom porodicom, potvrdio je poznati turski novinar Yagiz Sabuncouglu.

Džeko čeka Fenerbahce da ga pozove na službeni potpis ugovora.

Džekin menadžer Allessandro Lucci je u nedjelju boravio u Istanbulu kako bi razgovarao o detaljima ugovora. Sabuncouglu je objavio da su se dvije strane konačno dogovorile te kako transfer samo još treba službeno da se objavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije