Fabrizio Romano tvrdi: Edin Džeko uskoro potpisuje ugovor sa Fenerbahceom

0
Radiosarajevo.ba
Fabrizio Romano tvrdi: Edin Džeko uskoro potpisuje ugovor sa Fenerbahceom
Foto: Twitter / Edin Džeko

Italijanski novinar Fabrizio Romano tvrdi da je transfer Edina Džeke u turski Fenerbahče završen posao, a navodno sve bi trebalo biti ozvaničeno u naredna 24 ili 48 sati.

"Fenerbahce radi na posljednjim detaljima kako bi završio posao s Edinom Džekom u slijedećih 24/48 sati. Pridružio bi se kao slobodan igrač. Nedavne runde razgovora bile su pozitivne jer se klub nada da će uskoro zaključiti sporazum", objavio je Romano na Facebooku.

Naš Dijamant je u svojoj bogatoj karijeri igrao za ekipe Željezničara, Teplica, Wolfsburga, Manchester City, Rome i Intera.

Velež poražen u mostarskom derbiju: Zrinjski sa Arene Rođeni nosi puni plijen

Velež poražen u mostarskom derbiju: Zrinjski sa Arene Rođeni nosi puni plijen

Džeko je u svojoj 37. godini odgirao prvo finale Lige šampiona te svojom formom pokazao da još uvijek ima šta da ponudi u nogometnoj eliti.

Fabrizio Romano je u više navrata objavljivao kako je izvjesno da će se trasfer Edina Džeke u Fenerbahce ozvaničiti i italijanski novinar nije imao dileme da će Dijamant karijeru nastaviti u Turskoj.

Fenerbahçe are working on final details in order to complete Edin Dzeko deal in the next 24/48 hours. He’d join as free...

Posted by Fabrizio Romano on Monday, June 19, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije