Džeko novim golom odgovorio kritičarima, Fenerbahce deklasirao tim bh. reprezentativaca

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Detonska BiH ne moze ni u NATO ni EU!

Dejton je embargo na drzavu. Takva Bosna nece moci opstati. Drzavom upravljaju i pljackaju je Srbija i Hrvatska preko NACIJA NEPOSTOJECE JUGOSLAVIJE kao nekakvih politickih “konstituentnih naroda srba i hrvata” kojih u Bosni nije bilo do XX vijeka! Dejton su donijeli Amerikanci pod pritiskom krizara, prvenstveno UK i Francuske, ali i drugih zemalja. Vecinski patrioti Bosne godisnje Dejtonom iskeširaju secesionistima oko milijardu maraka kroz razliku uplata PDVa, poreza i akciza. Oni ekonomski odrzavaju drzavu ali secesioniste, drzavne neprijatelje. Dodatna je pljacka prirodnih resursa i ostavstine iz YU od strane Srbije i Hrvatske. Tim novcima finansiraju svoje velikodrzavne, po BiH pogubne, projekte. Dejton se zbog koda moze otkljucati samo spolja, iz Amerike. Tamo je zakodiran. Politicke, ekonomske i intelektualne snage Bosne moraju iznutra u politickom bicu USA izlobirati da se Dejtonski ustroj razvali i u skladu sa presudama Evropskog suda za ljudska prava i medjunarodnih UN sudova u Hagu i Becu okloni dejtonska ludjacka kosulja i ekonomski samar sa ledja staroevropskog naroda! Dejton je rat protiv drzave, koja sebe organizaciono ne moze sama braniti! U agresiji ‘90-tih su je odbranili patrioti svojim zivotima. I tad je bila pod EMBARGOM na oruzje napadnuta i okruzena agresorima.

Veriga

>>Dejton je embargo na drzavu. Takva Bosna nece moci opstati. Drzavom upravljaju i pljackaju je Srbija i Hrvatska preko NACIJA NEPOSTOJECE JUGOSLAVIJE kao nekakvih politickih “konstituentnih naroda srba i hrvata” kojih u Bosni nije bilo do XX vijeka! Dejton su donijeli Amerikanci pod pritiskom krizara, prvenstveno UK i Francuske, ali i drugih zemalja. Vecinski patrioti Bosne godisnje Dejtonom iskeširaju secesionistima oko milijardu maraka kroz razliku uplata PDVa, poreza i akciza. Oni ekonomski odrzavaju drzavu ali secesioniste, drzavne neprijatelje. Dodatna je pljacka prirodnih resursa i ostavstine iz YU od strane Srbije i Hrvatske. Tim novcima finansiraju svoje velikodrzavne, po BiH pogubne, projekte. Dejton se zbog koda moze otkljucati samo spolja, iz Amerike. Tamo je zakodiran. Politicke, ekonomske i intelektualne snage Bosne moraju iznutra u politickom bicu USA izlobirati da se Dejtonski ustroj razvali i u skladu sa presudama Evropskog suda za ljudska prava i medjunarodnih UN sudova u Hagu i Becu okloni dejtonska ludjacka kosulja i ekonomski samar sa ledja staroevropskog naroda! Dejton je rat protiv drzave, koja sebe organizaciono ne moze sama braniti! U agresiji ‘90-tih su je odbranili patrioti svojim zivotima. I tad je bila pod EMBARGOM na oruzje napadnuta i okruzena agresorima. ka Detonska BiH ne moze ni u NATO ni EU!<< Potpisujem

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

>>Dejton je embargo na drzavu. Takva Bosna nece moci opstati. Drzavom upravljaju i pljackaju je Srbija i Hrvatska preko NACIJA NEPOSTOJECE JUGOSLAVIJE kao nekakvih politickih “konstituentnih naroda srba i hrvata” kojih u Bosni nije bilo do XX vijeka! Dejton su donijeli Amerikanci pod pritiskom krizara, prvenstveno UK i Francuske, ali i drugih zemalja. Vecinski patrioti Bosne godisnje Dejtonom iskeširaju secesionistima oko milijardu maraka kroz razliku uplata PDVa, poreza i akciza. Oni ekonomski odrzavaju drzavu ali secesioniste, drzavne neprijatelje. Dodatna je pljacka prirodnih resursa i ostavstine iz YU od strane Srbije i Hrvatske. Tim novcima finansiraju svoje velikodrzavne, po BiH pogubne, projekte. Dejton se zbog koda moze otkljucati samo spolja, iz Amerike. Tamo je zakodiran. Politicke, ekonomske i intelektualne snage Bosne moraju iznutra u politickom bicu USA izlobirati da se Dejtonski ustroj razvali i u skladu sa presudama Evropskog suda za ljudska prava i medjunarodnih UN sudova u Hagu i Becu okloni dejtonska ludjacka kosulja i ekonomski samar sa ledja staroevropskog naroda! Dejton je rat protiv drzave, koja sebe organizaciono ne moze sama braniti! U agresiji ‘90-tih su je odbranili patrioti svojim zivotima. I tad je bila pod EMBARGOM na oruzje napadnuta i okruzena agresorima. ka Detonska BiH ne moze ni u NATO ni EU!<<GENOCIDNA TVOREVINA MORA DA NESTANE S MILOM (dudukom) ILI SILOM KAKO JE I NASTALA!!

/ Najnovije