Džeko iznenadio dječaka iz Srebrenice koji svakog dana putuje 25 km do škole

Radiosarajevo.ba
Džeko iznenadio dječaka iz Srebrenice koji svakog dana putuje 25 km do škole
Foto: Facebook / Edin Džeko i dječak Hakije

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Zenici na stadionu Bilino polje slavila protiv Fudbalske reprezetnacije Lihtenštajna rezultatom 5:0.

Jedan od strijelaca bio je i kapiten našeg nacionalnog tima - Edin Džeko. Napadač rimske Vučice odlučio je iznenaditi nakon utakmice dječaka Hakiju, čiji je idol kapiten Zmajeva.

Hakija, dječak iz Srebrenice došao je u Zenicu da vidi Edina.

"Mali Hakija je došao čak iz Srebrenice u Zenicu da vidi Edina! To je dječak koji se do škole vozi lošim, makadamskim putem više od 25 kilometara i odličan je učenik! Skroman je i jedina želja mu je bila da upozna Edina Džeku, koji mu je pripremio i mali poklon, kako bi dječak imao uspomenu na njihovo druženje.

Iako je Hakija imao tremu kada su se Edin i on sreli, na kraju je pao i zagrljaj, toliko snažan da ga nijedan od njih dvojice neće zaboraviti, jer Edin i Hakija su drugarstvo i ljubav na prvi pogled", stoji na zvaničnoj Facebook stranici najboljeg strijelca Bosne i Hercegovine svih vremena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije