Poljski golman sve otkrio: Dok su svi čekali odluku o penalu, pala je opklada od 200 maraka

0
Radiosarajevo.ba
Poljski golman sve otkrio: Dok su svi čekali odluku o penalu, pala je opklada od 200 maraka
Foto: EPA-EFE / Wojciech Szczesny

Poljski golman Wojciech Szczesny je otkrio da se opkladio sa zvijezdom Argentine Lionelom Messijem tokom okršaja na Svjetskom prvenstvu u srijedu između Poljske i Argentine (0:2).

Poljski golman u izjavi nakon utakmice otkrio je da je bio toliko uvjeren da neće biti dosuđen penal, pa se kladio u 100 eura (oko 200 maraka) sa Messijem dok je VAR pregledao situaciju na stadionu 974.

Szczesny je nakon posljednjeg zvižduka otkrio da je izgubio opkladu s Messijem nakon penala i da nije želio da plati.

Influencerica Adna Helić puštena na slobodu: Evo šta je tražilo Tužilaštvo

Influencerica Adna Helić puštena na slobodu: Evo šta je tražilo Tužilaštvo

“Razgovarali smo prije penala, rekao sam mu da mogu da se kladim sa 100 eura da neće biti penal. Tako da sam izgubio opkladu protiv Messija”, rekao je poslije utakmice.

Zatim se našalio:

„Ne znam da li je to dozvoljeno na Svjetskom prvenstvu. Vjerovatno ću dobiti kaznu zbog ovoga. Sad me nije briga. Ni ja neću platiti." 

Oni nije prvi put da bi Szczesny mogao biti kažnjen. 

Arsenal je prvog dana 2015. godine izgubio na gostovanju kod Southamptona 2-0. Poljski golman, koji je branio cijeli susret protiv Southamptona, napravio je glupost nakon utakmice i to pred menadžerom Arsene Wengerom.

Szczesny je pušio u svlačionici nakon poraza od Southamptona. To je razbjesnilo Arsenea Wengera, a Szczesny je dobio 25.000 eura kazne. U sljedećoj utakmici Wenger je na gol stavio Davida Ospinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije