POČINJE PREMIJER LIGA! Sada sa TRI kandidata za titulu?

Radiosarajevo.ba
POČINJE PREMIJER LIGA! Sada sa TRI kandidata za titulu?
Foto: Arhiv / Liverpool

Liverpul je doveo Kostasa Cimikasa, Mančester Siti Ferana Toresa, Nejtaka Akea, a čeka se i Kalidu Kulibali, kad već nije mogao Lionel Mesi. Ali ako ćemo pošteno o tome ko je kako poslovao na tržištu saglasićemo se svi da je Čelsi apsolutni pobjednik prelaznog roka. Stigli su Kai Haverc, Timo Verner, Ben Čilvel, Hakim Zijeh, Tijago Silva, na pragu je i Eduard Mendi i djeluje da će Frenk Lampard ove sezone imati s kim da se porva sa posljednjih sezona nedodirljivim rivalima sa vrha tabele.

Mada, ako je za suditi po procjenama odstera kladionice MOZZART za Čelsi je još rano, pa je kvota da će Plavci biti šampioni Premijer lige baksuznih 13. Poređenja radi, veće se šanse daju Atletiku u Španiji, no Čelsiju u Premijer ligi.

Ako ćemo dalje o prognozama, MOZZART odsteri čak smatraju da je Siti ove sezone bliži povratku na tron no što je Liverpul odbrani titule. Kvota da će Siti biti prvak je 1,75, a na Liverpul čak 3,00. Opet poređenja radi, veće se šanse daju Barseloni u Primeri, no Liverpulu u Engleskoj.

U krug timova sa kakvim takvim šansama ulazi i Mančester junajted sa kvotom 17, dok su svi ostali autsajderi u šampionskoj trci, mada dosta govori to što je Arsenal sustigao Totenhem Žozea Murinja na kvoti 50. Pjevcima se dakle ne piše dobro.

Sezonu inače otvara duel Fulama baš sa Arsenalom, koji je sa kvotom 1,60 veliki favorit na Krejven Kotidžu. Liverpul kreće protiv Lidsa Marsela Bijelsa, vrlo zanimljivog tima poslije dovođenja Rodriga iz Valensije za 30.000.000 evra. Ipak, za povratnika u elitno društvo ovo je možda prevelik zalogaj za početak, pa je kec vrijedan kvote 1,35.

Još jedan zanimljiv meč čeka nas u nedjelju, Totenhem protiv Evertona ojačanog Hamesom Rodrigezom za kvotu 1,90 na keca.

Mančester junajted i Mančester Siti su ovog vikenda na poštedi zbog igara u završnici evropskih takmičenja, dok Čelsi zatvara kolo u ponedjeljak gostovanjem kod Brajtona u meču u kome tip na Plavce uplatu množi kvotom 1,70.

Biće ludo. Jer to je Premijer liga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije