Djelić atmosfere iz svlačionice na Grbavici: Francuzi objavili video

0
Radiosarajevo.ba
Djelić atmosfere iz svlačionice na Grbavici: Francuzi objavili video
EPA / Reprezentacija Francuske

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 31. marta je na stadionu Grbavica dočekala aktuelnog prvaka svijeta u drugom susretu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, a susret je završen pobjedom gostiju rezultatom 0:1.

Jedini pogodak postigao je Antoine Griezmann u 60. minuti susreta i to je u konačnici bio kobni gol za našu reprezentaciju.

Vidno raspoložen Griezmann nije skidao osmijeh sa lici, a djelić atmosfere iz svlačionice na Grbavici objavila je reprezentacija Francuske. 

Nacionalni tim Francuske sastavljen od brojnih planetarnih fudbalskih zvijezda, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na milijardu eura, u dobrom raspoloženju proveo je tri dana u Sarajevu. Francuzi su Sarajevo napustili u noći sa srijede na četvrtak. 

Naredni susret u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo naša selekcija igra protiv Francuske na gostujućem terenu 1. septembra 2021. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije