Direktorica FK Sarajevo o velikom povratku Vincenta Tana na Koševo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Vratio se Amidza!

Jole

Ma de boga ti ne dipr

HZ1987

Sta kaze doticna, da mi 3mln i ja potrosim 1mln i zadrzim 2mln i osvojim titulu. I onda se pitamo sto ne mozemo upasti u grupnu fazu nekog takmicenja, a uvijek nam malo fali jer nedostaje dovoljno kvalitete. S ovom izjavom je pokazala da je limitirana i mali menadzer. Coek ti da 3mln i umjesto da sprzis 80% sredstava i dovedes takve igrace da promarsiras ligom, preskocis pretkola i uletis u grupnu fazu koja momentalno donosi 3x vise miliona nego ulozenih, gospoja sprzi trecinu sredstava, i na srecu osvaja titulu a nesretno ispada iz pretkola za grupnu fazu sa zalom eh kako nam je malo falilio. E to se zove ziher i nedoraslost velikim dometima. A ona se jos time hvali. Oh Bozeeeee, bolje je da si sutila.

Tango

Bilo je za ocekivati da je Tan nazove i kaze da se vraca. Ipak nije zaboravio onu fantasticnu noc u Holidey Inn-u! Cestitam! Ucinila si za klub mnogo vise od nekih predhodnika! Tako se bori za svoj klub.

Pape

Lako ti usparat dva milona kad Ne isplacujete plate blentovino

/ Najnovije