Tinejdžer Cruz iz Brazila novo pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Tinejdžer Cruz iz Brazila novo pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo
Foto: FK Sarajevo / Cruz u Sarajevu
Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.

"Tokom priprema Cruz je upisao nastupe u nekoliko kontrolnih susreta gdje je stručni štab prepoznao kvalitet i prostor za daljnji napredak. Riječ je o mladom igraču koji je pokazao da bi uz kontinuiran rad u narednom periodu mogao postati neizostavna karika Fudbalskog kluba Sarajevo", istakao je koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić.

Nathan Crepaldi da Cruz iz Brazila je devetnaestogodišnji napadač, a prije Sarajeva nastupao je za klub iz svoje domovine - Metropolitano.

Za vrijeme priprema, na probi je boravio i Ado Jahić.

Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo donio je odluku da dvadesetjednogodišnji vezista u ovom trenutku nije igrač koji bi pomogao u ostvarenju zacrtanih ciljeva Bordo kolektiva, saopćeno je iz Titove 38b.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije