Derbi u Mostaru: Sarajevo lovi bodove protiv Zrinjskog, poznato gdje ima TV prijenos

Radiosarajevo.ba
Derbi u Mostaru: Sarajevo lovi bodove protiv Zrinjskog, poznato gdje ima TV prijenos
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Sarajevo - Zrinjski

Širom terena u Bosni i Hercegovini danas su na programu tri meča 17. kola Premijer lige BiH, a najzanimljivije će biti u Mostaru gdje se sastaju aktuelni prvak Zrinjski te trenutni lider na tabeli FK Sarajevo.

Meč u Mostaru igra se od 16:30 sati uz direktan TV prijenos na MOJA TV.

Sarajevo ima pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Zrinjskog, ali danas će igrati bez čak pet fudbalera, koji će ovaj duel propustiti zbog žutih kartona (Tatar, Stanojević, Crepulja, Rahmanović i Šabanović).

S druge strane Zrinjski nema puno problema oko sastava i nastojat će danas doći do trijumfa i na taj način se približiti Sarajevu na samo dva boda.
 
Kladionica Mozzart na pobjedu Zrinjskog daju odličnu kvotu od 2.20, dok na pobjedu lidera Premijer lige BiH kvota je 3.20.  Oni koji vjeruju u remi mogu staviti novac također na kvotu od 3.20, a ostalu ponudu na ovaj susret možete pogledati na ovom linku.
 
Od 13,30 sati počeli su susreti Mladost DK - Radnik iz Bijeljine te Zvijezda 09 i Čelik.

Sutra u istom terminu od 13:30 sati igraju GOŠK - Krupa, Sloboda - Široki, dok Željezničar od 16:30 sati u nedjelju lovi bodove protiv Tuzla Cityja na Grbavici. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije