Derbi grupe F: Austrija će ugostiti Dansku

0
Radiosarajevo.ba
Derbi grupe F: Austrija će ugostiti Dansku

Austrija će u večeras ugostiti Dansku na Ernst-Happel-Stadionu na novoj utakmici kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo 2022. godine koje će se održati u Kataru. U ovoj utakmici se susreću prvoplasirana Danska, dok je Austrija druga na tablici, sa pobjedom i neriješenim rezultatom, sa 4 osvojena boda. Utakmica počinje u 20.45 sati.

Austrija je upisala prvu pobjedu u grupi F kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine nakon što su svladali Farske otoke s 3:1 i nastojat će povećati niz na dvije pobjede zaredom kada ugoste voditelje grupe F – Dansku. Domaćini ovog susreta imaju četiri boda i drugi su u grupi, dok je Danska na vrhu tabele sa šest bodova. Ako nastavimo s ranijim rezultatima u ovoj grupi, ovo su dvije ekipe koje su favoriti za prolazak dalje, što ovo čini presudnom utakmicom za obje reprezentacije.

Utakmicu možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu ponudila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Austrije 2,85, neriješeno 3,10, a na pobjedu Danske 2,60.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije