Definitivno: Selektor Petev ostao bez kvalitetnog igrača za duel sa Kazahstanom

0
Radiosarajevo.ba
Definitivno: Selektor Petev ostao bez kvalitetnog igrača za duel sa Kazahstanom
Foto: NSBiH / Ivaylo Petev na meča BiH - Kuvajt u Zenici

Mateo Sušić, reprezentativac Bosne i Hercegovine propustit će susret protiv Kazahstana, zbog povrede koju je dobio u susretu sa Francuskom,

Selektor Petev je na današnjoj press konferenciji rekao da će tek u utorak biti jasno ko će biti spreman da igra, ali je Sušić informaciju objavio na svom Facebook profilu.

Nažalost, sutra neću moći biti sa svojim kolegama u vrlo važnoj utakmici za sve nas i nogometnu reprezentaciju BiH. Ozljeda me spriječila da budem na zelenom terenu ali najbitnije je da upišemo tri boda koja bi nam bila od ogromnog značaj. Vjerujem u naše momke i izbornika Peteva!”, napisao je Sušić na Facebooku.

Feđa Dudić čini čuda: Radnički sve bliže Europi, Kragujevac na nogama

Feđa Dudić čini čuda: Radnički sve bliže Europi, Kragujevac na nogama

Podsjetimo, susret BiH-Kazahstan igra se u utorak na stadionu Bilino polje u Zenici sa početkom u 20.45 sati.

Sudjski tim predvodi Frid Yigal iz Izraela a pomoćnici su Bitton David, Yakobov Matityahu i četvrti sudac Bar Natan, navedeno je ranije iz NSBiH.

Zmajevi nakon tri odigrana susreta imaju dva boda i meč protiv kazahstana je od velike važnosti, s obzirom na to da bi Zmajevi istakli kandidaturu i za prva dva mjesta u grupi.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije